Echipa

identitate vizuala - fond european

„Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”

CUM LUCRAM NOI

Procesul de creatie de la inceput pana la sfarsit

CONCEPT

IMPLEMENTARE

TESTARE

LIVRARE

CINE SUNTEM NOI

Pentru ca suntem o echipa experientata, poti fi linistit, firma ta se afla pe maini bune. Produsele tale vor dobandi vizibilitate, savoare si culoare. Cere oferte personalizate pentru specificul companiei tale.

Ileana pastreaza in permanenta legatura cu clientii si spectatorii nostri. Ea are grija sa comunice la timp toate proiectele noastre si sa administreze retele sociale si site-urile corespunzatoare. Dupa ce si-a incheiat studiile, Ileana a inceput sa lucreze in televiziune si in relatii cu publicul.

member image
Ileana Ciutan
Community manager

Beatrice are o indelunga experienta de radio, televiziune dar si in managementul proiectelor. Cunoscuta ca vorbitor motivational, ea a sustinut prezentari in intrega lume, abordand subiecte menite sa inspire si sa conduca la schimbarea mentalitatii si a stilului de viata. Emisiunea "Traieste /Gateste cu Dragoste " este o provocare careia incearca sa-i raspunda de pe pozitia unui femei obisnuite care urmareste sa gateasca sanatos. Astfel , te lasa sa patrunzi in bucataria ei, sa-i cunosti familia, gusturile, amintirile chiar! In final, realizezi ca emisiunea este mai mult decat un show culinar, este o invitatie la a trai, a iubi, a glumi si binenteles la a gati! Este de fapt o invitatie la a fi femeie!

member image

Ioana se implica in toate aspectele ce vizeaza stabilirea si implementarea strategiilor de comunicare corporate si de brand, precum si a activitatilor de marketing, asigurandu-se ca obiectivele echipei sunt urmarite in mod coerent si consecvent. Ioana are experienta de peste 7 ani acumulata in diferite sectoare ale comunicarii, precum media, relatii publice si marketing, potentata de un master in relatii publice internationale la Universitatea Cardiff din Marea Britanie. Ea apreciaza in mod deosebit povestile, mai ales pe cele cu talc si pentru ca nu a ajuns inca pe Luna, asa cum planuise la 6 ani, spera sa calatoreasca, totusi, cat mai mult, pe planeta aflata la dispozitie.

member image
Ioana Barbu
Senior Communications Specialist

Rebeca este graphic designer si prietena buna cu Nino si Ronia. Ea realizeaza de la ilustratiile si activitatile din povestirile pentru copii pana la grafica publicitara si de eveniment. Desi lucreaza in domeniul designului vestimentar, pentru ca asta a studiat, pasiunea ei este ilustratia pentru copii si deseneaza, deseneaza... oriunde s-ar afla.

member image
Rebeca Grigorescu
Graphic designer

SLOGANUL NOSTRU

Pentru ca vrei. Pentru ca poti. Pentru ca trebuie.

identitate vizuala - fond european

„Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”