Ce facem

identitate vizuala - fond european

„Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”

CU CE VA PUTEM AJUTA

Daca ai un produs nou de lansat sau doar vrei sa atragi atentia asupra serviciilor tale, intreaba-ne cum poti face lucrul acesta cel mai bine.

Productie publicitara

Un clip de promovare, care sa te reprezinte, este ceea ce cu siguranta ai nevoie. Il poti posta pe internet ca sa-ti cresti vizibilitatea sau il poti rula  continuu pe monitoarele din firma ta. Prin asta vei spune clientilor dar si angajatilor tai ca esti pregatit pentru proiecte mari.

Emisiune culinara

Daca ai un clip facut de noi, bonusul tau vine la pachet. Vei avea timp de trei luni difuzare gratuita pe site-urile noastre si o luna , tot gratuit, sigla ta va fi vizibila in emisiunea noastra.

Povesti pentru copii

Si aici avem un loc pentru tine. Gandeste-te cat de sensibili devenim cand copiii isi exprima dorintele.  Urmatoarele lor dorinte pot fi legate de produsele tale.

Branding si rebranding

Pentru ca operam cu imaginea la cel mai inalt nivel, iti putem intelege asteptarile si exigentele. Vrei sa arati bine, sa fii vizibil si sa exprimi direct si  elegant ca serviciile tale sunt irezistibile. Cere oferta personalizata iar de restul ne ocupam noi.

img

PUBLICITATE

Pentru ca suntem o echipa experimentata, poti fi linistit, firma ta se afla pe maini bune.

BRANDING

Ioana se implica in toate aspectele ce vizeaza stabilirea si implementarea strategiilor de comunicare corporate si de brand, precum si a activitatilor de marketing, asigurandu-se ca obiectivele echipei sunt urmarite in mod coerent si consecvent.

DESIGN

Rebeca este graphic designer. Ea realizeaza de la ilustratiile si activitatile din povestirile pentru copii pana la grafica publicitara si de eveniment.

CONCEPT

Beatrice are o indelunga experienta de radio, televiziune dar si in managementul  proiectelor. 

SOCIAL MEDIA

Alexandra pastreaza in permanenta legatura cu clientii si spectatorii nostri. Ea are grija sa comunice la timp toate proiectele noastre si sa administreze retele sociale si site-urile corespunzatoare.

MARKETING

„Marketingul este stiinta si arta de a convinge clientii sa CUMPERE” – Philip Kotler. Avem idei, resurse, si cel mai important, avem oameni care sa te ajute sa-ti pui in valoare PRODUSUL.


CE PUTEM SA ITI OFERIM

In emisiunile noastre, produsele tale vor dobandi vizibilitate, savoare si culoare. Cere oferte personalizate pentru specificul companiei tale.

 

identitate vizuala - fond european

„Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”